INFORMAȚII TEHNICE

coama-sera-aluminiu.gif

Coamă tubulară închisă

Realizarea coamei cu profile tubulare, garanteaza o constructie extrem de solida :nici o influenta din partea vantului presiunii sau greutatii ! Acest profil constituie coloana vertebrala a serei dumneavoastra .

colt%20sera.jpg

Profile unghiulare proesionale

Soliditatea si finisajul estetic al elementelor portante,ale serelor noastre , au fost minutios studiate.Tiranti foarte solizi atat pe peretii din fatade si laterale ,precum si in acoperis ,sunt prevazuti in locuri fixe :mai multa securitate in cazul vantului 

stresina%20sera.jpg

Streașină din aluminiu 

O streasina interioara si o streasina exterioara Streasinile interioare(streasini de condens)  permit evacuarea mai buna  apei evitand formarea algelor si mucegaiurilor 

geam%20secutit%20transparent.jpg

Sticlă horticolă de 4mm

O soliditate si o caldura suplimentara in serele propuse ,gratie a utilizarii sticlei horticole cu o grosime de 4mm .Serele sunt echipate in standard cu sticla marmorata pentru acoperis ,si sticla transparenta pentru peretii laterali si fatade (spate,fata).Sticla este montata in profile industriale .

montaj%20sticla.jpg

Fixare

Sistemul profesional de fixare ,cu banda de cauciuc ,asigura o fixare perfecta a sticlei (geamului)si o excelenta impermeabilitate la apa si la vant 

ferastra%20sera.jpg

Aerisire

Acoperisul serelor este solid fixat pe peretii laterali si pe fatade cu ajutorul placilor unghiulare din aluminiu in cele patru colturi si la culme :fixare solida a acoperisului .

Ansamblul serei formeaza o constructie foarte robusta .

Una sau mai multe ferestre in acoperis permit aerisirea serei

suruburi%20inox%20sera.jpg

Șuruburi din inox

O constructie completa cu ajutorul suruburilor si piulitelor din otel inoxidabil :fixare solida fara risc de oxidare 

SERE de gradină -SERE STICLĂ - SERE tunel - MINI sere
4 anotimpuri , 4 motive pentru a iubi serele !


"Lăsați să încolțească,să înflorească și apoi fructificați-vă ideile"

Prin aceasta gama va punem la dispozitie numeroase modele de sere hobby care pot fi utilizate fie pentru gradinarit fie pentru relaxare.
A cultiva ,a însămânța ,a planta,a multiplica fără a fi tributar capriciilor vremii ! 

Sera se va dovedi a fi o investiție prețioasă ,care vă va permite să cultivați să,multiplicați și să transplantați plăntuțele ,în gradina dumneavoastră la cel mai mic cost. Utilizarea unei sere de grădina vă va permite să controlați condițiile climatice .
Cu cât reușiți să armonizați factorul iluminare ,căldură și umiditate cu atăt mai mult veți putea optimiza creșterea plantelor  în sera dumneavoastra .


O cultura prelungita într-o o seră din sticlă sau din policarbona

​

 De-a lungul anilor ,ve-ti deveni un serar desavarsit :semintele speciale ,si plantele rare nu vor mai avea secrete  pentru dumneavoastra .

Veți putea chiar să partajați răsadurile pe care le-ați cultivat în sera dumneavoastră de gradină ,cu prietenii ,cu vecinii ,cu familia .Flori magnifice , portocale de Craciun ,căpșuni în martie ...Posibilitățile de însămânțare și de cultivare  fiind nelimitate  ,va trebui doar să gasiti echilibrul a ceea ce plantelor  le place mai mult . Timpul și efortul pe care îl veți consacra vă vor aduce liniște și o satisfacție deosebită .

Pentru sera dumneavoastra de iarna ,răsadnițele sau serele din folie sunt soluția perfectaO sera in gradina , va permite sa va relaxați profitând de natură ,când doriti .

Descoperiti gama serelor de gradină ,serelor tip tunel ,răsadnițelor și a produselor propuse pentru a echipa o sera .

Cât de ușor veți cultiva ! 

 

 

Un model din gama URBAN , nu doar o seră 
Acesta este un model de sera de dimensiuni mai mici, ideal pentru a fi utilizat în spații de dimensiuni reduse astfel încât obțineți o optimizare mai buna a spațiului.Disponibile în multe culori , aceste mici sere le găsiți montate pe terasele restaurantelor , pe balcoane ,în curți mici din cartiere rezidențiale ,în parcuri , în grădini botanice , în școli pentru realizarea orelor de științe ale naturii .

Pentru cel care privește îndeaproape și compară :

Fiecare sera cu structură din aluminiu din gama sere sticlă ,face obiectul unei garanții descrescătoare de 12 ani contra defectelor de fabricație . Pe piesele mobile cum ar fi roti ,sisteme deschidere,balamale,oferim o garanție degresiva de un an . Garanția exclude deteriorările cauzate de o utilizare necorespunzătoare ,sau a unor fenomene naturale excepționale .Pentru sticla /policarbonat acesta garanție nu este valabila  *

12 ANI GARANȚIE*!

pentru structurile din aluminiu

Sere de gradină |SERE HOBBY|SERE STICLĂ 

O gamă completă de sere de gradină cu structura din aluminiu , acoperite cu sticlă securizată de 4 mm grosime , sere de o calitate superioară cu un design modern, concepute pentru a răspunde nevoilor actuale în ceea ce privește atât dimensiunile cât și culoarea.

Din această gamă de produse fac parte nu doar serele hobby ,ci și copertinele ,verandele,chioșcurile și modulele pentru restaurante,terase ,hoteluri.

Având în vedere noile condiții în care ne vom desfășura viața cotidiană în următoarea perioadă , am venit cu o gama mare de structuri care pot acoperi diverse nevoi.

GAMA STANDARD cuprinde sere cu pereții drepți și sere cu pereții oblici ,de diferite dimensiuni standard (care nu pot fi modificate ) cu o structură de culoare aluminiu naturală sau RAL  paletă standard 

GAMA ACȚIUNE cuprinde serele aflate în promoție ,cele mai vândute modele 

GAMA URBAN cuprinde sere pentru terase , balcoane ,restaurante,hoteluri ,școli ,grădinițe...

GAMA VERANDE cuprinde o gama larga de sere care pot fi lipite de un perete al locuinței ,creând un spațiu agreabil chiar lângă casă.

GAMA OPEN SPACE cuprinde o serie specială de structuri în care pot fi organizate diverse spații de zi cu zi.

GAMA COPERTINE este o gama nouă care vă propune o serie de copertine pe o structură solidă, acoperite cu policarbonat.

GAMA SAVE LIVE a fost creată ca urmare a regulilor de distanțare socială .Această gamă vine în ajutorul domeniului HORECA .

Aplicabilitate : crearea de spații sigure în zonele comunitare cum ar fi terase,restaurante,hoteluri,zone comerciale ,parcuri,școli.

Sere Hobby

O gama completă de sere din aluminiu acoperite cu sticlă securizată ,este disponibilă in magazinul on-line 

Sere alipite|Verande

Ai puțin loc ,dar totuși vrei o mica seră de gradină pentru plantele tale ,care toata iarna au stat în casă ? Sau vrei o simplă verandă..

Sere Hobby

O gama completă de sere din aluminiu acoperite cu sticlă securizată ,este disponibilă in magazinul on-line 

copertine

Copertine 

Ai puțin loc , nu ai garaj dar totuși vrei o mică terasă acoperită .Vezi gama noastră de copertine 

Pavilioan & familie

În acest sezon terasele acoperite sunt la căutare . Micile petreceri familiale vor avea un farmec aparte ...

©2009-2021 Copyright Conceptairnature. All rights reserved.
Este interzisă coopierea fotografiilor sau informațiior din site fară acordul nosrul în scris.
Este interzisă utilizarea prețurilor din magazinul on-line pentru comparație în proiecte europene . 
 
                  
e-mail : conceptairnature@yahoo.com   conceptairnature@gmail.com     

              www.seresisolarii.blogspot.com     www.fermedeanimale.blogspot.com

Tel :      +40 745 826 934                     |   +40 745 049 737
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram